napellenző kétoldalas karos éttermi napernyő
éttermi térfedés kétoldalas karos napellenző napernyő
kétoldalas karos napellenző napernyő
kétoldalas napellenző
kétoldalas vendéglátó karos napellenző szélérzékelővel napernyő
Kétoldalas karos napellenző zöld Heineken napernyő
kétoldalas napellenző fehér CoffeeHeaven
Kétoldalas napellenzők vezérlése

Két oldalra nyitható karos napellenző szerkezete

Az oszlopok, összekötő gerenda és a betonozható csőhüvelyek hegesztett acélból készülnek, amelyek stabil alapot képeznek a felkerülő napellenző szerkezeteknek.

A napellenző szerkezete alumínium és öntvény alkatrészek gondos összeszerelésével jön létre, biztosítva ezzel az egész kétoldalas napellenző rendszer, megbízhatóságát, esztétikus formáját és hosszú élettartamát. A ponyva állandó feszességét a könyökkarokban elhelyezett speciális rugók biztosítják. Stabil feszes szerkezet.

Több vendéglátó helyiség, étterem, villa és kertes ház tulajdonosnak nem kell bemutatni a kétoldalas vendéglátóipari napellenzőt, vagy restaurant, éttermi, karos napernyőt. Ezen az oldalon az általunk kínált rendszer tulajdonságai és információi találhatók tömörített formában. A kétoldalas napellenző rendszer telepítéséhez szabad tér és kialakult elképzelések szükségesek, mert a kétoldalas napellenzők kigondolása, gyártása, telepítése egy igazi projekt munka.

Vágjon bele velünk a kétoldalas napellenző projektbe és elképzelései valóra válnak.

    Gyors információs vonal: 06 30 337 8861

Kétoldalas karos napellenzőink legjellemzőbb tulajdonságai a következők: vendéglátó kétoldalas napellenző garancia

* minőség
* esztétikus forma
* stabilitás
* feszes karok
* CE TÜV minősített
* Sattler vászon
* szabadon választható hossz méret
* grafikai kép elhelyezése
* tartósság
* színválaszték
* garancia
* egyedi gyártás vevő igényei szerint

fejléc Mérleg-Ész
e-mail
napellenző crop
kétoldalas karos napellenző | könyökkaros napellenző | Óriás napernyő | Kerti napernyő | Promó napernyő | roló reluxa | felülvilágító ablak árnyékoló
info@merleg-esz.hu

Napellenző vászon - ponyva KIVÁLLÓ MINŐSÉG, HOSSZÚ ÉLETTARAM, SZÍNTARTÓSSÁG, SZÍNVÁLASZTÉK napellenző vászon garancia

A kétoldalas napellenző vászon élettartama rendeltetésszerű használat esetén 10-12 év, amely időtartam eléréséhez nagyban hozzájárul UV stabilitása és gombásodás elleni felület kezelése. Az esővíz lepergetését impregnált réteg biztosítja.

A kétoldalas napellenzőket az osztrák SATTLER cég ponyváival szereljük fel, akik piacvezetők az árnyékolókra kifejlesztett vásznak területén, Közép Európában és Magyarországon a legelismertebb gyártók, Európában és a többi kontinensen is a legnagyobbak között említhetők.

A vászon színét eredeti anyagokból kialakított mintakatalógusból lehet kiválasztani, megtapintani. Az anyagok érintése során lehet igazán érzékelni a minőséget. A színválaszték egyszínűtől az egyszerű csíkosakon át a merészebb színösszeállításig terjed. 100% akril vászon - 5 év GARANCIA !!! - Választható színek - UV védelem – Magas minőség! Színtartósság - Nedvesség elleni védelem - Gomba és alga védelem - Olaj és zsír taszítás - Ipari és kipufogó gázoknak ellenállás - Magas szintű UV védelem UV801-es szabvány szerinti elvárásoknak megfelel.

SATTLER napellenző vászon színminta oldalra... | kétoldalas napellenző

Kétoldalas napellenző működtetés (kézi, motoros)

Működtethető kézzel, kurbli segítségével és motoros - távirányításos karos napernyőként is. Az automatizált rendszerek kényelmet biztosítanak, elegánsak és praktikusak. A napellenzőt csőmotor mozgatja nyitáskor és visszazáráskor. Ezt a megoldást a legkényelmesebben rádióvezérlésű motorral és távirányítóval lehet megoldani. A rendszer bővíthető szél és fény érzékelő beépítésével, amely így már egy felügyelet nélkül hagyható intelligens önmagát szabályozó rendszer. Motoros beépítés esetén az ELERO cég termékei segítenek az optimális rendszerfelépítésben.

Kétoldalas napellenző működtetés (kézi, motoros)

Működtethető kézzel, kurbli segítségével és motoros - távirányításos karos napernyőként is. Az automatizált rendszerek kényelmet biztosítanak, elegánsak és praktikusak. A napellenzőt csőmotor mozgatja nyitáskor és visszazáráskor. Ezt a megoldást a legkényelmesebben rádióvezérlésű motorral és távirányítóval lehet megoldani. A rendszer bővíthető szél és fény érzékelő beépítésével, amely így már egy felügyelet nélkül hagyható intelligens önmagát szabályozó rendszer. Motoros beépítés esetén az ELERO cég termékei segítenek az optimális rendszerfelépítésben. Motoros napellenző...

 

kétoldalas napellenző képeknapernyő képek