napellenző vászon napellenző ponyva
Könyökkaros napellenző
Napellenző szélérzékelő Aero-868
könyökkaros napellenző sárga csíkos
Kagyló búra napellenző napernyő

Mi a különbség a napellenző típusok között?

Könyökkaros napellenző :
"kitekerhetős", ahogy a köznyelvben elterjedt, vagy fali napellenző. Karok biztosítják a vászon mozgását. A legnépszerűbb vásznas árnyékolástechnikai eszköz.

Kétoldalas napellenző, vendéglátó, vagy éttermi napellenző:
A könyökkaros napellenző tartó állványra szerelt változata. Két oldalra egymásnak „háttal” felszerelt egy-egy napellenző. Szabad terek árnyékolásának szemet vonzó, látványos megoldása.

Mediterrán napellenző, vagy csővázas:
A napellenző ponyvát görgős alkatrészek vezetik a lefutó acél csövek által kialakított merőleges csőpályákon. A tartószerkezet acélcsövekből készített vázszerkezet, amely stabilitásával erősebb szélállóságot biztosít, mint a fali napellenzők.

Kagyló napellenző, vagy búra napernyő:
Fix árnyékoló, kagylóra emlékeztető formával. Dekoratív megjelenésével üzletek kirakatai fölötti részek, vagy bejáratok díszítésére alkalmas, árnyékoló és esővédő tulajdonságokkal.

Napellenző - DEKORÁCIÓ, KOMFORT, KLÍMABERENDEZÉS

A napellenző a külső árnyékoló rendszerek közé tartozik. Egy napellenző felszerelését több előnyös tulajdonsága is indokolja, amelyek közül a napsugárzás elleni védelme emelhető ki első helyen. Nem utolsó szempont a napellenző ponyva csapadékvíz lepergetési tulajdonsága, amely segítséget nyújthat kerti bútorainak megvédésében. Egy jó helyre telepített napellenző elősegítheti belső terek hűvösen tartását is. Harmonikussá varázsolja környezetét, egy szépen kialakított terasz, erkély, kert díszévé válhat ízléses szín kombinációival.

A napellenzők vállalati alkalmazását a leggyakrabban a vendéglátó üzletek figyelemfelkeltő és ügyfélvonzó külső kialakítása teszi lehetővé. A különleges színvilág kiválasztása, és a cégre jellemző egyedi grafikai feliratozás képes az üzletet kiemelni az utca forgatagából. A napellenző ponyva remek reklámhordozó felületet biztosít.

Napellenző termékeink :
könyökkaros napellenző, vagy fali napellenző
kétoldalas napellenző, vagy két oldalra nyitható karos napellenző
mediterrán, vagy csővázas napellenző
kagyló, vagy búra ernyő

Napellenző vászon – napellenző ponyva napellenző vászon garancia 5év

100% Akril SATTLER vászon - 5 év GARANCIA !!! - Választható színek - UV védelem – Magas minőség!

A napellenzőket az osztrák SATTLER cég napellenző ponyváival, vásznaival öltöztetjük fel,ez a cég piacvezető az árnyékolókra kifejlesztett vásznak területén, a világ minden pontján megtalálható napellenző ponyva termékük, magas minőségű anyagaik. Speciális impregnáló eljárásuk és impregnáló anyaguk(TEXGUARD) lehetővé teszi, hogy a napellenző vászon megfeleljen a következő elvárásoknak:
Színtartósság - Nedvesség elleni védelem - Gomba és alga védelem - Olaj és zsír taszítás - Ipari és kipufogó gázoknak ellenállás - Magas szintű UV védelem

Teljes keresztmetszetében impregnált, időjárás és fény álló hosszú élettartamú, elemi szálaiban színezett 100% akril anyag. Élettartama a 10-12 évet is elérheti.

UV801-es szabvány szerinti elvárásoknak megfelel. A napellenző vászon színét eredeti anyagokból kialakított mintakatalógusból lehet kiválasztani, megtapintani. Az napellenző ponyva anyagok érintése során lehet igazán érzékelni a minőséget. A színválaszték egyszínűtől az egyszerű csíkosakon át a merészebb színösszeállításokig terjed. SATTLER - vászon színminta oldalra...

fejléc Mérleg-Ész
e-mail
napellenző crop
kétoldalas karos napellenző | könyökkaros napellenző | Óriás napernyő | Kerti napernyő | Promó napernyő | roló reluxa | felülvilágító ablak árnyékoló
info@merleg-esz.hu

Napellenző szerkezet - Élettartama 10-15 évet is elérheti!

CE - TÜV minősített könyökkaros, kétoldalas, mediterrán, és kagyló napellenző szerkezetek.

A napellenző szerkezete alumínium, színterezett alumínium és öntvény alkatrészek gondos összeszerelésével jön létre, biztosítva ezzel az egész rendszer, megbízhatóságát, esztétikus formáját és hosszú élettartamát. A fő teherviselő elemek acélból készülnek. A napellenző ponyva állandó feszességét a karokban elhelyezett speciális rugók biztosítják. A napellenző szerkezet dőlésszögét az árnyékolandó felület környezetéhez és a nap járásához lehet igazítani.

Alumínium öntvény konzolok több típusa teszi lehetővé a különböző épületszerkezeti elemekre a biztonságos felrögzítést. A szerkezetbe építhető speciális effektek: Világító led rendszer, párásító rendszer (Steam cooling)napellenző garancia 3év

Napellenző motorok, automatizálás, működtetés...

Kézi, vagy motoros legyen a napellenző?

A leggyakoribb a kézi rendszer, amikor egy hajtókar segítségével lehet a napellenző szerkezet kinyúlását szabályozni. A napellenző irányítás oldal, ahol a hajtókar található, a megrendelő kívánsága szerint helyezhető el. Az automatizált napellenző rendszerek kényelmet biztosítanak, elegánsak és praktikusak. A napellenzőt csőmotor mozgatja nyitáskor és visszazáráskor. Ezt az automatizálást a legkényelmesebben rádióvezérlésű motorral és távirányítóval lehet megoldani. A rendszer bővíthető szél és fény érzékelő beépítésével, amely így már egy felügyelet nélkül hagyható intelligens önmagát szabályozó napellenző rendszert képez. Motoros beépítés esetén az ELERO cég termékei segítenek az optimális rendszerfelépítésben.Gombnyomásra működő szélérzékelős napellenző rendszerek.

Kétoldalas karos napellenző Első Pesti Rétesház
kétoldalas napellenző fehér
napellenző szerkezet rajz
VarioTel 2 napellenző távirányító
napellenző szerkezet rajz