napernyő Óriás fekete LeMeridien
Napernyő csíkos Óriás
Kerti napernyő zöld Subway
Kerti napernyő bézs
Óriás napernyő fehér
Promó napernyő 2,5m
Paraflex napernyő fekete
napernyő vászon napellenző ponyva

Napernyő vászon - Napernyő ponyva (KIVÁLLÓ MINŐSÉG, HOSSZÚ ÉLETTARTAM, SZÍNTARTÓSSÁG, SZÍNVÁLASZTÉK)

A napernyő vászon élettartama rendeltetésszerű használat esetén 10-12 év, amely időtartam eléréséhez nagyban hozzájárul a ponyva UV stabilitása és gombásodás elleni felület kezelése. Az esővíz lepergetését impregnált réteg biztosítja minden napernyő vászonnál.

A napernyőket az osztrák SATTLER cég ponyváival szereljük fel, akik piacvezetők az árnyékolókra kifejlesztett napernyő vásznak területén, Közép Európában és Magyarországon a legelismertebb gyártók, Európában és a többi kontinensen is a legnagyobbak között említhetők.

A napernyő vászon színét eredeti vászon anyagokból kialakított mintakatalógusból lehet kiválasztani, megtapintani. A napernyő anyagok érintése során lehet igazán érzékelni a minőséget. A színválaszték egyszínűtől az egyszerű csíkosakon át a merészebb színösszeállításig terjed. 100% Akril vászon - 5 év GARANCIA !!! - Választható színek - UV védelem – Magas minőség! Színtartósság - Nedvesség elleni védelem - Gomba és alga védelem - Olaj és zsír taszítás - Ipari és kipufogó gázoknak ellenállás - Magas szintű UV védelem UV801-es szabvány szerinti elvárásoknak megfelel. SATTLER – napernyő vászon színminta oldalra...

Napernyőkről pár szóban...

Napernyők segítségével szabad területek igény szerinti árnyékolását, eső elleni védelmét lehet megvalósítani.

Elhelyezés szerint a napernyő lehet fix és mobil kivitelű. Fix elhelyezés esetén, egy bebetonozott csőhüvely biztosítja a napernyő stabilitását, míg mobil megoldásnál acél talpkeretben elhelyezett beton elemek rögzítik az napernyő oszlopot, vagy malomkő formájú mobil talp.

A formájuk szerint lehetnek négy, nyolc és tizenkettő szögletűek

Előszeretettel használják dekoratív és vendégvonzó megjelenése miatt, vendéglátóhelyek, reklámcégek, rendezvényszervezők, italgyártással és kereskedelemmel foglalkozó cégek, dohány ipari nagyvállalatok. Ezek a cégek felismerték a napernyők remek reklám hordozó adottságát. Egy jól kivitelezett grafikai megoldás, egy figyelemfelkeltő felirat remek lehetőséget teremt a vásárlók megszólítására. A napernyők teljes felülete alkalmas feliratozásra.

Kertek harmóniát teremtő díszévé is válhat egy jól kiválasztott színes napernyő, amely kellemes hűvös árnyékot nyújt a családnak, barátoknak.

Napernyő vázszerkezet – alumínium szerkezetes napernyő

A napernyő vászon feszítését különleges zártszelvény karok végzik. A napernyő vázszerkezetek technikai kidolgozása 25 éves múltra nyúlik vissza, folyamatos tesztelések és javítások során alakultak ki a mai korszerű, tartós, megbízható, hosszútávú felhasználásra alkalmas vázszerkezetek. Élettartama a 15-20 évet is elérheti. CE, TÜV minősített termék.

fejléc Mérleg-Ész
e-mail
napellenző crop
kétoldalas karos napellenző | könyökkaros napellenző | Óriás napernyő | Kerti napernyő | Promó napernyő | roló reluxa | felülvilágító ablak árnyékoló | napernyő
info@merleg-esz.hu

PROMÓ napernyő, KERTI napernyő, ÓRIÁS napernyő paraméterek, adatok:

napernyő méretek 2 3 4 5 6 7 8

napernyő vászon garancia 5év
napernyő garancia 3év
Óriás napernyő sárga csíkos

napernyő képeknapernyő képek