szalagfüggöny
íves szalagfüggöny kék
szalagfüggöny lamella Shantung
szalagfüggöny Shantung
íves szalagfüggöny üveg tárgyaló árnyékolás
szalagfüggöny 127 Shantung kék

Szalagfüggöny lamellák - szalagok

Szalagfüggönyök lamellái UV stabilak, speciális portaszító anyaggal kezeltek, különösebb tisztítást nem igényelnek. Szalagfüggöny lamella tisztítás a legtöbb esetben egy puha ronggyal megoldható. A szalagfüggöny lamellák tulajdonságát fényáteresztő képessége, anyaga, szélessége, tűzállósága, színe szerint lehet csoportosítani. Fényáteresztő képessége szerint lehet, fényzáró, amely képes a nap sugarait teljesen kizárni a helyiségből, és lehet fényáteresztő, amely a szalagfüggöny lamella anyagtól függően szűri meg a nap sugarait. A fényáteresztő anyagok különleges színvilágokat és hangulatokat képesek létrehozni egy helyiségben. Anyaguk poliészter, pamut-len keverék, üvegszálas és alumínium is lehet. Szélessége általában 127mm, de lehet 89 és 63mm-es is. A szalagfüggöny lamellák az olasz TECNOLIGHT cég alapanyagaiból készülnek, amelyeket színminta katalógusból lehet kiválasztani. A szalagfüggöny lamella utólagos gépi tisztítása is lehetséges.

SZALAGFÜGGÖNY - SZALAGFÜGGÖNYÖK

A szalagfüggöny elegánsan öltöztet fel minden irodát és helyiségeket. Belső árnyékoló, amely egy karnis és a benne futó-forduló függőleges szalagfüggöny lamellák rendszere. Szalagfüggönyök nagy üvegfelületű nyílászárók, irodaházak, bankok, kiállítótermek, állami hivatalok, kirakatok és lakások árnyékolására, esztétikai díszítésére egyaránt alkalmas. A szalagfüggöny térelválasztó díszítő elemnek is kiválóan használható. Speciális ferde és íves felületek árnyékolására, különleges tárgyalók, reprezentatív helyiségek kialakítására a legmegfelelőbb a szalagfüggöny, szalagfüggönyök. Szalagfüggöny videó Íves szalagfüggöny videó

Szalagfüggönyök működtetése

Leggyakoribb a szalagfüggönyök kézi mozgatása, amely két húzózsinórral könnyedén elhúzza és fordítja a szalagfüggöny lamellákat.

Motoros szalagfüggönyök egyedi motor és automatizálási megoldásokkal készülhetnek, amelyek egyszerűbb és különlegesebb alkalmazást  eredményeznek.

A szalagfüggöny javítás, gyártás, tisztítás, alkatrész témákban is állunk rendelkezésükre.

fejléc Mérleg-Ész
e-mail
napellenző crop
kétoldalas karos napellenző | könyökkaros napellenző | Óriás napernyő | Kerti napernyő | Promó napernyő | roló reluxa | felülvilágító ablak árnyékoló
info@merleg-esz.hu

Szalagfüggöny gyártás

Szalagfüggönyök több lamella fajtában kaphatók, a szalag anyag választékon belül is több színre bontva. A lamellákat olasz beszállító készíti, amely a minőségi ellenőrzést a szalagfüggöny gyártásba beépítette, így a felszereléskor alkalmazott késztermék megbízható és időtálló.

A szalagfüggöny karnis alapanyaga színterezett alumínium, amely lehet normál és íves is. Az összeszereléskor, szalagfüggöny gyártás során a termék alkatrész ellenőrzése fontos számunkra.

 Szalagfüggöny karnis – egyedi szalagfüggönyök 

A szalagfüggöny karnis színterezett alumínium profil, amely rögzíthető mennyezetre és teherhordó konzolok segítségével oldalfalra is. A szalagfüggöny lamellák állásának a szöge és az elhúzás a kezelő szerkezeten található gyöngylánc és elhúzó zsinór segítségével igen finom mozgatással történik.

Az irányítást végző egység a szalagfüggöny minkét oldalára elhelyezhető.

Állunk rendelkezésükre kedvező kiszállási feltételekkel, minden témában, ami szalagfüggöny Budapest és környező településein. (szalagfüggöny gyártás, szalagfüggöny javítás, szalagfüggöny tisztítás, szalagfüggöny szalagcsere, szalagfüggöny tisztítás, szalagfüggöny alkatrész)

Tovább a szalagfüggöny termék oldalunkra...